Canada Travel Designers

The Wonder Trail

Autorondreis, 15 dagen

In deze 15-daagse reis ontdek je de wonderlijke wereld van West-Canada. In een vlot tempo reis je van het kustgebergte rondom Vancouver via de Okanagan wijnstreek naar de mooiste natuurparken van de Rocky Mountains zoals Banff en Jasper National Park. Je reist comfortabel met je eigen huurwagen en onderweg overnacht je in de mooiste hotels waar aan alles gedacht is om jouw reis compleet te maken. Bovendien zijn er diverse excursies optioneel bij te boeken om alles uit jouw vakantie te kunnen halen. Zo kun je meegaan op walvissafari in Vancouver, op quad tour in Whistler, het uitzicht bewonderen vanuit de Jasper Skytram Gondola of een boottocht maken op Maligne Lake in Jasper of op Lake Louise.

Je komt aan in Vancouver waar je twee dagen de tijd hebt om deze metropool te ontdekken. Op dag 3 haal je je huurwagen op in het centrum en kan je je reis vervolgen naar Whistler. Hier kun je diverse activiteiten ondernemen om de omgeving te ontdekken. Vervolgens reis je op dag 5 door naar Harrison Hot Springs waar je versteld zult staan door het veranderen van het landschap. De volgende dag rijdt je door naar de vruchtbare Okanagan wijnstreek, de warmste regio van Canada. Hier kun je genieten van de lokale wijnen terwijl je verblijft in het hippe Kelowna, een stad aan de oever van het meer. Op dag 7 reis je door naar het eerste Nationale Park van de reis: Mount Revolstoke National Park. Je vervolgt je reis naar het welbekende Banff. In 1883 werd Banff uitgeroepen tot eerste nationale park in Canada. Hier kun je genieten van de vele warmwaterbronnen en de prachtige natuurrijke omgeving. Na Banff rijd je via de Icefields Parkway naar het prachtige Jasper National Park. Dit is het grootste en misschien wel het wildste national park van Canada, echt een must-see tijdens een rondreis in het westen. Ga op food tour in het pittoreske dorp van Jasper of trek de wilde natuur in opzoek naar het diverse wildlife. Na een aantal dagen in de natuur is het tijd om verder te reizen naar de bruisende festivalstad Edmonton. Hier kun je je laatste souvenirs scoren of bijvoorbeeld een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bijwonen!

Na 15 dagen vlieg je weer terug naar huis na een bijzondere reis vol nieuwe indrukken.

Deze reist wordt aangeboden door Canada Travel Designers. Vertrek is enkel mogelijk op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Single prijzen en andere samenstellingen op aanvraag

 

Inclusief

 • Gevarieerde reisroute
 • Vlot reistempo en routeboek op maat
 • Whistler, de Okanagan wijnstreek, de Rockies & Edmonton
 • Comfort in je eigen huurauto
 • Ontdek stad en natuur
 • Diverse optionele excursies

15 dagen vanaf €2665 p.p.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Details van deze reis

 • Bestemming Vancouver, Whistler, Banff, Jasper & Edmonton
 • Reisduur 15 dagen
 • Accommodatie Holiday Inn & Suites Downtown
  Coast Edmonton Plaza Hotel
 • Transport ter plekke Huurauto

Over Canada Travel Designers

 • Reizen op maat met compleet infopakket
 • Dé West-Canada specialist
 • Persoonlijke aanpak & terreinkennis

Op de kaart

Dag tot dag programma

Vancouver

Vandaag kom je aan in Vancouver. Deze stad is meermaals bekroond tot meest leefbare stad ter wereld. Hier start je de 15-daagse rondreis. De eerste nacht verblijf je in een centraal gelegen hotel vanuit hier heb je de perfecte uitvalsbasis om de stad verder te ontdekken.

Bekijk ook de andere reizen van Canada Travel Designers

Met KLM comfortabel en rechtstreeks naar Edmonton en Jasper

Wist je dat KLM drie keer per week rechtstreeks in 8,5 uur naar Edmonton International Airport vliegt? Het is daarmee de kortste vlucht vanaf Schiphol naar West-Canada. Edmonton is naast bruisende festivalstad dé toegangspoort tot de Jasper National Park in de Rocky Mountains. Start hier jouw Canada avontuur!